Saturday 26 July 2008

Sarah Kay challenge


voor de Sarah Kay challenge mocht je allerlei vormen van kaarten gebruiken als die maar niet vierkant was, tja ik dacht laat ik eens een kaarje maken in de vorm van een huisje....eens een keertje wat anders, maar tis niet helemaal naar mijn zin geworden ik denk dat dat komt door dat groen.....maar goed hij moet er maar mee door, ook geen tijd meer om een nieuwe te maken.
Meestal laat ik mijn niet tevreden kaarten hier ook niet zien, doen jullie dat wel? plaatsen jullie al je kaarten die je maakt op je blog? of alleen maar diegene die je het waard vindt om te laten zien......ben benieuwd!

16 comments:

Krista said...

Ik vind hem wel erg mooi Janny, het is eens wat anders! Als ik echt heel ontevreden ben dan begin ik opnieuw ;) maar je, met de challenges ben je toch wat aan tijd gebonden!

Lia said...

ik vind je kaartje super mooi en ik zet al mijn kaartjes er op ook als ik er niet tevreden over ben

Francien said...

Ik vind je kaartje ook leuk geworden hoor....soms ben je zelf niet zo tevreden en vind een ander het wel gaaf...smaken verschillen en ik zet ook diegene op mijn blog waarvan ik denk dat het niet zo gelukt is...je hebt er tenslotte toch wel je best op gedaan en we kunnen niet allemaal profies zijn toch?!deze kaart is in iedergeval een hele leuke creatie!!
groetjes Francien.

Jeanet said...

Ik vind dat tie heel prachtig gelukt is Janny , toch heel anders dan een vierkante en dat was toch de bedoeling ! Ik zet al mijn kaarten erop hoor ook al vind ik ze niet mooi !

MichelleO said...

Very cute Card! Very Clever for a different shape- Really smart -
Thanks for joining the SKC!
HUGS
MichelleO

MichelleO said...

Very cute Card! Very Clever for a different shape- Really smart -
Thanks for joining the SKC!
HUGS
MichelleO

Splashes of Pink and Mint said...

Ik vind het eigenlijk wel leuk dat je ook de dingen laat zien waar je minder tevreden mee bent, maar kan me voorstellen dat je liever alleen maar je beste creaties showt! En meestal ben je zelf je grootste criticus! Want ik zie niet wat er mis mee is, ik vind 'em gewoon weer hardstikke leuk!
En ik heb ook nog wat voor je, kijk maar eens op m'n blog (misschien heb je 'em al, maar je verdient 'em!)

Jolanda said...

Ik vind het harstikke leuk! Niks mis mee. Ik plaats altijd al mijn kaartjes op mijn blog. Behalve sommige kaartjes die ik voor mijn tante maak niet. Die zijn meestal 3-d en met technieken van Nellie Snellen gemaakt. Er is niks mis met die kaartjes, maar het is niet meer echt mijn ding. Al mijn scrapkaartjes gaan er wel op ook al ben ik over sommige soms niet tevreden, dat heb je wel eens. Ik heb het gelukkig trouwens niet zo heel vaak.

Moon Hulsman said...

ha ha groen is nou juist mijn lievelingskleur
en als ik zelf niet tevreden ben gaat de kaart voor straf ondersteboven ik de kast maar niks is zo waar als smaken verschillen toch
Liefs Moon

Je@net said...

Leuk joh! Zelf kijk je denk ik veel te kritisch naar je eigen werk. Waarschijnlijk heeft iedereen daar last van! Maarre...helemaal goed gekeurd hoor!

Ingrid said...

moet kunnen hoor Janny!maar vbind deze nu wel lief hoor!!!!

Riet said...

wat een schitterende kaarten heb je de af gelopen week gemaakt Janny , toen ik in het ziekenhuis lag . echt super.
veel liefs riet.

Peet said...

Wat een leuk idee, Janny!! super kaartje!

Krista said...

Ben je al bij de Sarah Kay Challenge wezen kijken Janny?? Gefeliciteerd! En jij was nog wel niet helemaal tevreden!

Janneke said...

Leuke kaart ;)
En gefeliciteerd :D:D

scrapinki said...

Haha, zelf dacht je dat het niks zou worden... gefeliciteerd hoor!
Ik ga deze week ook meedoen... es proberen...
weet jij trouwens waar je alle inzendingen kunt bekijken?
Hoe dat linken werkt kun je me ook vast wel vertellen...

doei en nogmaals gefeliciteerd!
Inge