Tuesday 29 January 2008

kaartje uit mijn tenen


pffff de laatste paar dagen moeten de kaarten echt uit mijn tenen komen, mijn mojo is helemaal weg, baaaaaaaaaaalen:W
maar dit is misschien ook niet het makkelijkste papier van Basic Grey;)
De stempel is van Great Impression en die heb ik besteld uit Amerika, ik heb wel wat verzendkosten moeten betalen maar ik vond deze zooo leuk dat ik het er wel voor over had;)
Ik ben trouwens de laatste tijd ook weer wat aan de borduur en embos, leuk als afwisseling en ik moet af en toe ook wat kaarten met bloemen hebben voor verjaardagen enzo (mijn moeder bv vind de stempelkaarten niet zo leuk), misschien dat ik een nieuw blog ga openen voor dat soort kaarten, tenminste als jullie dat leuk vinden????;)

19 comments:

Jeanet said...

hihihi Janny kvind je kaartje prachtig hoor , maar het komt me bekent voor dat je moeite hebt met het papier !Leuk om een blog te openen met borduur kaarten mss doe ik wel mee whahaha

Anonymous said...

Nou Janny ik vind dat je het heel erg goed gelukt is hoor met BG wat een schattige kaart! Ik vind het een prachtige lijn en ben er toevallig ook mee bezig;-)

Als ik jou was zou ik ze gewoon hier op deze blog neerzetten, juist leuk al die variatie!

XO, Inge

diana68 said...

ondanks dat je tenen erbij kwamen kijken is het weer een super leuke kaart Janny :D! Maar ik ben het ook met je eens dat het papier ook niet echt helpt hoor !! voor mij hoef je geen andere blog te openen kan toch ook gewoon op deze......

Marja Sch said...

Heel mooi gedaan hoor.Ik zou niet zeggen dat je ermee had zitten tobben. Gewoon doorgaan en zet je andere knutsels ook maar hier er.

*~SCRAP-GEK~* said...

ook al moet het vanuit je tenen komen...ik blijf je kaartjes echt toppie vinden meid! groetjes marije.

Lia said...

ik vind je kaartje ondanks dat het uit je tenen kwam heel erg mooi en zet je andere knutsels maar gewoon hierbij

Je@net said...

Wow, gaaf joh!! Lekker uit je tenen laten komen......kaartje is helemaal te gek ;-)

Peet said...

Het is super Janny!!!

~Nancy~ said...

Ik denk dat jouw mojo op vakantie is samen met die van mij.. pffieew.. ik heb dat dus ook he dat het uit mijn tenen moet komen de laatste tijd! Maar.. je kaartje is weer super.. alle laagjes papier.. de bloemmetjes en de stempel.. helemaal perfect!

S said...

Geweldig kaartje Janny! Je zou niet zeggen dat hij uit je tenen moest komen, mooi hoor! En ik zou gewoon alle kaartjes hier showen, juist leuk!

Monie said...

Het kaartje ziet er niet uit dat het je moeite heeft gekost hoor Janny! Hij is prachtig.Maar ik kan me er wel wat bij voorstellen, ik zit ook met dit papier te worstelen.

Christa said...

Ziet er niet naar uit hoor dat je 'mojo' zoek is ... geweldig kaartje!!
En lekker alles hier zetten joh ... ik vind je borduurkaarten ook prachtig! Wie weet krijg ik ook nog inspiratie om er mee aan de slag te gaan.

Tiets said...

wowww ik vind je kaart superrr..knap hoor met die lijn hihihi enne gewoon hier je borduurkaarten ook laten zien hoor!!

Wilma said...

Wat super leuk kaartje! Ik vind ook dat ál je kaartjes gewoon hier moeten hoor!!!! :)

sandra_w said...

Ondanks dat je je tenen ook aan het werk hebt gezet, vind ik dit een super mooi kaartje, Janny! En dat stempeltje zo lief! Enne kom maar op met je borduurkaarten, leuke afwisseling toch...

Ingrid said...

Je kaartje is prachtig, Janny. Ook al moest de inspiratie helemaal uit je tenen komen. Balen is dat he als je inspiratie ver te zoeken is. En als je dan vindt dat je iets 'moet' maken, dan lukt het helemaal niet. Voor mij hoef je geen ander blog te openen hoor, zet alles maar gewoon hier neer. Je projectje voor de ISMAKI challenge is ook leuk. Net als je D.o.M. kaartjes. Sorry...ik loop een beetje achter.

Fijn weekend!

Wendy Schoonhoven said...

Ow, wat een schattige stempel zeg en zonder inspiratie toch nog zo'n leuke kaart maken, goed hoor. Zit zelf op het moment vol van inspiratie, dus ja...ben druk,haha...fijn weekend meis en ik vind het altijd zo lief dat je mijn blog zo vaak bezoekt, xxxWendy.

Anonymous said...

VERY VERY VERY BEAUTIFUL !!!!!

Murielle said...

Lovely!!!