Monday 2 July 2007

even wat anders



ik doe mee met een mini CJ van het Dolls & Decorationsforum, dat is echt een heel leuk forum met hele leuke, lieve scrappers die echt supermooie dingen maken.
Ik heb als onderwerp mijn favoriete dier gekozen, dus elke maand krijg ik van iemand een spread met daarop haar favoriete dier.
Omdat ik scrappen met foto's nog niet echt vaak heb gedaan vind ik dit een behoorlijke uitdaging.


Dit is dus mijn favoriete dier, hihi onze kat dus.

Afgelopen maand heb ik een spread moeten maken voor iemand die scrapbookrecepten als onderwerp heeft, pffffff dat was best wel moeilijk zo voor de eerste keer, maar deze laat ik niet eerder zien dan wanneer zij hem binnen heeft! Hopelijk morgen want hij is vandaag op de bus gegaan;)

10 comments:

Peet said...

ohh wat prachtig, Janny!!!Super gemaakt

marja said...

maar janny toch..........
wat prachtig!!!
en wat een schattige foto's!!!!!
geweldig hoor!!!!


groetjes marja

Marja Sch said...

Mooi gedaan Janny. Heel mooi dat die bruine kleur terug komt in de tekening op de kop van de poes. Wat een schatje trouwens.

Lia said...

oohhhhhh wat mooiiiiiiii echt schattig met jullie poes

Anonymous said...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

Marlies said...

Zo dat ziet er erg leuk uit

goed gedaan.

Groetjes marlies

Christa said...

Nou je LO is prachtig hoor Janny en je poes ook!! Snap wat je bedoelt hoor, had ik met het canvas ... 't is net ff meer vullen hè!

Ingrid said...

Nou Janny, het scrappen gaat je goed af hoor. Ik vind het een erg leuke spread geworden. Ben heel benieuwd naar je andere spread. Hopelijk krijgen we die morgen te zien. Wat is je volgende scrapproject?

Jolanda said...

Ziet er leuk uit Janny:D! Da's altijd weer een leuke uitdaging zoiets! Schattige foto's

Alma said...

Wauw Jannie, wat mooi! Geweldige kleurtjes heb je gebruikt!