Sunday 20 December 2009

1 van de laatste Kerskaarten 2009





ik ben nog met eentje bezig maar.....pfff ik heb veels te weinig Kerstkaarten dit jaar...wat ik nu nog maak worden gewoon een paar hele snelle...tis even niet anders!
Ik hoop deze week nog jullie blogjes te bezoeken en dan neem ik een kleine blogvakantie!
Ik wens jullie allemaal heeeele fijne Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar!

Sunday 13 December 2009

waxinelichtjes







na het zien van deze tutorial had ik ook eens zin om van die nep waxinelichtjes te versieren..dus op naar de Action en ik vind ze eigenlijk best wel leuk geworden ondanks dat ik niet van nepdingen hou.
ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

bij mijn vorig postje hadden jullie direkt al in de gaten wat ik verkeerd had gekleurd.....ik was het strikje in het haar vergeten te kleuren....had het als haar gekleurd
Elizabeth wil je mij je adres even mailen dan kan ik je pakketje opsturen

morgen weer een nieuwe werkweek...ik wens jullie een fijne week toe!

Thursday 10 December 2009

zoek de fout





pffffff met dit kaartje ging het niet van een leiden dakje zeg...
het stempeltje bracht nogal wat vragen met zich mee....wat zijn dat toch voor blaadjes waar deze Magnoliaatje mee rondzwaait aan een stok.....ik heb er hulstblaadjes met besjes van gemaakt...maar achteraf blijken het kersterren te zijn hihihi...nou ja dan de volgende keer maar kerststerren ervan maken.
en dan zit er nog een foutje in het kleuren van dit afdrukje...wie ziet het????
de eerste die het goed heeft krijgt van mij een klein prijsje...een klein pakketje met papier, stempelafdrukje en wat embellishment.
ben benieuwd...succes met opsporen!

zaterdag heb ik weer een gezellige clubag met de Crazy meiden...heb der helemaal zin in!
fijne avond allemaal!

Monday 7 December 2009

Kerstkaart nr 9 en 10









yes... opdracht is vervuld...ik heb de 10 Kerstkaarten van de clubdag Scraps af...alle sketches zijn gebruikt en het papier is op... op een paar snippers na dan.

vorige week donderdagavond Sinterklaas gevierd op mijn werk en mijn collega vond het setje wat ik voor haar gemaakt had prachtig dus daar kan ik ook weer rustig over zijn.

Nu moet ik alleen nog wel wat meer Kerstkaarten maken want ik heb nog lang niet genoeg ..dus daar kan ik niet rustig over zijn..LOL
ga nog gauw weer even aan de slag!
fijne week allemaal en bedankt voor jullie lieve reacties...zo leuk om te lezen altijd!

Wednesday 2 December 2009

een setje









morgenavond vieren we Sinterklaas op het werk...we hebben lootjes getrokken en voor 5euro kopen we dan een kleinigheidje
nou...dat valt tegenwoordig niet mee om voor dat bedrag iets te kopen maar ook dit jaar is het me weer gelukt.
de collega die ik trok weet dat ik scrap en ze heeft me dan ook al eens gezegd dat ze niet zo van de kaarten met de "poppetjes" houdt...ieder z'n smaak natuurlijk ...maar het was wel handig om het nu even te weten.
ik heb dus niet moeilijk gedaan bij dit setje...gewoon gemaakt van een restje papier en de Santa uit het papier geknipt en opgeplakt

zoek je nog leuke patronen voor een tasje, doosje dan is Papertrey Ink een hele leuke site waar je ze kan downloaden voor 5 dollar...heel gemakkelijk..je print ze gewoon uit op cardstock..je rilt, snijdt en vouwt en klaar is je doosje/tasje
het doosje met de sok is gratis te downloaden...heel leuk als je een paar sokken wilt geven...ik heb er huissloffen in gedaan.
verder heb ik een kleine verpakking bodylotion en douchegel in het tasje gestopt en in het doosje met venstertje zitten chocolaatjes en in het liggende mapje zit een zakje chocolademelk.
nu maar hopen dat ze het leuk vindt.