Sunday 29 November 2009

nr 7 en 8









heb weer 2 Kerstkaartjes van de clubdag Scraps af...nu nog 2 te gaan!
pffff ben al wel een beetje flauw van het papier en jullie denk ik ook wel...nog eventjes hoor...lol..
de bovenste is gemaakt met nog een nieuw Magnoliaatje...ik vind dit zo'n lieffie.
de onderste kaart is een heel klein kaartje..hij is maar 10 x 10 cm...het plaatje is en digistempel van pink cat studio en is ook niet zo groot dus past die mooi op dit kaartje.

deze week zal mijn eerste week van 4 dagen werken worden...ga dus in het vervolg 4 ipv 3 dagen per week werken...wel krijg ik hierdoor helaas minder tijd voor de freubels en blogjes...probeer zoveel mogelijk nog jullie blogjes bezoeken maar zal misschien niet altijd kunnen reageren.....ben benieuwd hoe mij de 4 dagen gaan bevallen....als ik aan het eind van de maand mijn loonstrookje krijg dan gaat me dat zeker weten wel bevallen..whahahaha

ik wens jullie allemaal een hele fijne week!

Wednesday 25 November 2009

nr 6





zo weer eentje af...jaaa het schiet al op...ben nu echt op weg naar de 10!
dit keer heb ik gebruik gemaakt van een WOJ stempeltje uit de winterkit en heb ook weer eens een embosmalletje door mijn cuttlebug gedraaid...heb er verschillende maar gebruik ze eigenlijk te weinig en ze zijn zo leuk!
heb ingekleurd met mijn potloodjes en verder is die gewoon weer simpel geworden.

verder heb ik weinig te melden..ja alleen dat ik snipverkouden ben geworden...tja dat heb je als je in de stromende regen langs een treinspoor moet lopen..hihih
najah ..."giet wel weer over veur das een old wief bist"... zeggen we hier!
fijne avond allemaal en nog bedankt voor alle lieve en leuke reactie's altijd!

Sunday 22 November 2009

nog eentje af





gisteren heb ik dit kaartje gemaakt... nr 5 van de 10...het is een nieuw Magnoliaatje...die zijn weer zo leuk!

vandaag ben ik naar Doorn geweest ....naar Paper and Pictures...och wat een mooi winkel is dat toch!
heb natuurlijk weer het een en ander gekocht...maar ben niet zo lang daar gebleven want hussie was ook mee.....we zijn daaarna nog naar Utrecht gegaan...aldaar nog leuke Kerstballen gescoord...wil een beetje op de nostalgische toer...dus allerlei rode en zilvergrijze ballen gekocht.

Op de terugreis hadden we weer eens pech met de trein...er knapte een bovenleiding waardoor de trein stil kwam te staan en moesten we na een 1 uur stil te hebben gestaan ook nog 10 minuten lopen langs het spoor in de stromende regen naar het volgende station waar bussen klaar stonden om ons naar Zwolle te brengen...jeeetje wat een gedoe!
Ben dan ook helemaal brak nu! en kom morgen wel weer jullie blogjes bewonderen.
alvast een fijne week allemaal....morgen is het weer werken voor mij!

Thursday 19 November 2009

de eerste 4 van de 10



















eindelijk heb ik dan de eerste 4 van de 10 Kerstkaarten van de clubdag van Scraps! af
de titel van de workshopdag was "Back to the basic"...lekker werken met een sketch en niet al te veel poespas op je kaart... gewoon clean and simpel...hou daar ook wel van!
zo af en toe een drukke vintagekaart is leuk maar over het algemeen ga ik toch voor dit soort kaarten.
Na deze clubdag heb ik het stof maar eens weer van mijn potloden geblazen en echt er zat stof op de doos...de bovenste kaart heb ik ingekleurd met eerst een lichte copic en daarna ben ik verder gegaan met mijn potloden...geeft ook wel een leuk effect.
de 2 kaart daarna zijn weer ingekleurd met alleen copics ( wat is rood een lastige kleur met de copics ...laat zich moeilijk blenden) en de laatste kaart is alleen ingekleurd met de potloden en ik moet zeggen ook dat bevalt me wel weer!
hoe wispelturig kan een mens zijn zeg!

maar nu ben ik ook wel weer aangestoken door Inge...die ons het inkleuren met de potloden op de clubdag nogmaals voordeed en ook dat leuke effect met de chalks rondom de afbeelding liet zien....och zo mooi als zij dat kan...ze heeft ook een workshoppie op haar blog staan...zie hier!

verder heb ik ook gebruik gemaakt van een snowmarker...och dat is me toch leuk spul...gewoon aanbrengen met de stift....heattool erop en klaar is je sneeuw!...heb ook de randjes van het jurkje van de WOJ stempel ermee gedaan...net echt bont zo.

pffff geloof dat het een lang verhaal is..zal jullie niet langer vervelen hihi
bedankt voor jullie lieve reacties altijd!

Friday 13 November 2009

season's greetings






weer een Kerstkaart klaar maar ben er nog lang niet hoor!
dit keer weer een oudtje van Penny Black en omdat deze stempel vrij druk en groot is kwam de sketch lay out 5 van de club Scraps! goed uit.
De bloem is geen pons zoals velen denken maar een stans van Crealies...er zitten 4 bloemen in verschillende maten op 1 stans en ze zijn niet zo duur...ik vind ze geweldig!

ik ga een druk werkweekendje tegemoed dus veel zullen je me niet zien op jullie blogjes maar volgende week ben ik een weekje vrij en hoop ik het weer intehalen
fijn weekend allemaal!

Monday 9 November 2009

weer een Kerstkaart





tja zal wel moeten wil ik straks genoeg kaarten hebben om te versturen.
Dit is weer een digistempel van Mo Manning...tis zo'n lief plaatje.
De sketch komt van de club Scraps!
Tis maar goed dat ik nog wat kaartjes op de pc staan heb want er komt niet veel uit mijn handen de laatste paar dagen...ben ook niet helemaal fit.

Afgelopen zaterdag nog een mega gezellige dag gehad met de club Scraps! maar moet me we wel schamen...ik heb helemaal niks gemaakt...zelfs mijn snijmat bleef in de tas zitten...ik mag van Diana de volgende keer alleen mezelf meenemen...geloof dat ik dat ook maar ga doen...ik ben soms (lees altijd) zo'n kletskous...erg he! maar heb wel weer heel erg genoten van al dat kletsen met alle dames die er waren en weer heel veel tips en trucks opgedaan!

allemaal een hele fijne week!

Wednesday 4 November 2009

vintage Kerstkaart













afgelopen weekend dit kaartje nog gemaakt.
Het papier is van Bo Bunny St Nick en het leuke van dit papier is dat er ook afbeeldingen in zitten....ik heb het gekocht bij HobbyVision
Dus bij deze kaart heb ik alleen maar papier gebruikt ..geen stempels of plaatjes van het internet....alleen maar het papier.
Het model van deze kaart heb ik in de Cards Only gezien...in 1 van de eerste nummers..vind het wel een leuk modelletje met die labels zo.
bedankt voor het langskomen!

Monday 2 November 2009

Kerstkaart





ik kom jullie weer vervelen met een Kerstkaart!
Dit keer heb ik een oud Penny Blackje gebruikt...vind deze stempeltjes zo schattig
Het papier is van Bo Bunny en de tekststempel is ook van Penny Black

Het dagje shoppen met mijn collega's was supergezellig...heb een winterjas gekocht en uiteraard was ik nog even bij Hobbycompleet de Duif.... maar er was niet zoveel tijd om daar uren rond te lopen dus heb ik niet eens zoveel gekocht.....wat papier van MME, een paar bloempies en nog een stempel.....ik heb me netjes gedragen vind ik...
as zaterdag heb ik een clubdag van de club Scraps!... dan kan er ook weer geshopt worden en dan wil ik natuurlijk ook graag nog weer wat kopen ...dus even zuinig aan gedaan...je kan niet alles he

allemaal een hele fijne week!