Friday 30 October 2009

Kerstkaart





Dit is dan de eerste in de rij die jullie de komende tijd gaan zien want Kerstkaarten heb ik amper nog gemaakt...gewoon geen zin in en nog ben ik niet echt in de stemming om ze te maken.
Ik vind deze digistempel van Mo Manning prachtig al moet ik heel voorzichtig met inkleuren zijn anders loop de inkt door...als de lijntjes maar niet te dik zijn gaat het wel al heb ik al wel een paar zwarte punten aan mijn copics zitten nu...echt jammer...misschien toch eens een laserprinter kopen.

De sketch is van de club Scraps.....ben je daar nog geen lid dan is het zeker de moeite waard om daar eens lid te worden...er worden altijd prachtige sketches gemaakt door Carmen en team!
Het papier zat in de kit van Doe@ding

Morgen ben ik een dag uit met mijn collega's naar Leeuwarden en je snapt natuurlijk wel dat ik nog wel even een bezoekje breng aan Hobbycompleet de Duif en ik denk dat er nog wel wat in mijn mandje gaat vallen.
Fijn weekend allemaal en bedankt voor je bezoekje en lieve reactie!

Wednesday 28 October 2009

boekje van herfstwandeling

















op de clubdag van Freubelen hebben we een superleuk projectje gemaakt namelijk een boekje met flapjes waar dan weer labeltjes achter passen.
Nu mocht ik dit modelletje met toestemming van Marja gebruiken om er een klein fotoboekje van te maken voor HobbyVision....ik had namelijk mooi herfstpapier gekregen van a little yellow bicycle Autumn Bliss
Eind September waren mijn man en ik naar het Metbroekbos geweest ...een prachtig oud oerbos van Natuurmonumenten en dat is maar 10 minuutjes rijden in de auto
We hebbben daar een paar fotootjes gemaakt en dat heb ik gebruikt om dit klein boekje te maken...ik heb ook nog gebruik gemaakt van een snoesjes knipvel...vond hem er wel leuk bij passen.
bedankt weer voor het langs komen!

Saturday 24 October 2009

Halloweenkaartjes






op de club van de Crazy meiden heb ik meegedaan met een Halloweenketting.
Ik vind dat soort kaartjes maken zo leuk alleen verstuur je ze niet echt...tenzij je mee doet met zo'n ketting
De dames aan wie ik de kaartjes moest sturen hebben ze denk ik nu wel binnen.
De bovenste heb ik met een digistempel van Mo Manning gemaakt en de onderste heb ik geprobeerd in vintagestijl te maken wat echt niet meevalt....normaal gebruik je daarbij veel kantjes en bloemetjes en dat vind ik nou niet echt bij Halloween passen...
ik wens jullie weer een heel fijn weekend en bedankt voor al jullie lieve reacties altijd!

Wednesday 21 October 2009

DT kaartje HobbyVision





ik heb nog even een kaartje voor HobbyVision gemaakt
Het is weer een Magnoliaatje geworden met het gave papier wat erbij hoort.
De lay out heb ik simpel gehouden anders zie je het mooie papier niet meer als ik de kaart vol zou stoppen met embelishment
Alle materialen zijn weer bij HobbyVision vandaan behalve de tekststempel.

Monday 19 October 2009

naamkaartje clubdag Freubelen


afgelopen zaterdag had ik een clubdag bij de club Freubelen en het was weer supergezellig!
voor die dag had ik ook een naamkaartje gemaakt..de kleine ge-emboste roosjes die je ziet is een embossingfolder van de cuttlebug...ik vind hem heel goed bij vintage passen..daarna heb ik ze een beetje be-inkt.
Verder heb ik een knipvelletje gebruikt van Marianne Design en toen ik dat poststempeltje aan het uitknippen was zag ik tot mijn verbazing Dordrecht erop staan en waar was de clubdag? ...in Dordrecht...wat een toeval zeg!

winnaar blogcandy

och wat was het geweldig om zoveel leuke en lieve berichtjes te lezen en op deze manier nog weer meer gave kaartenmaakster te ontdekken.... ik had nooit verwacht dat er zoveel animo voor zou zijn...dus het was heel veel werk om al die namen op te schrijven en in een hoed te stoppen....maar gelukkig had ik hulp van mijn zoon...die heeft uiteindelijk een naam getrokken en wie kwam eruit gerold????

tromgeroffel.........


het is Tiny
Wat een geweldige kaart Janny en wat top dat je deze stempel als candy doet.Ik heb de link op mijn blog gezet en volger was ik al van je.

Groetjes, Tiny

Tiny ...gefeliciteerd en mail je me even je adres dan komt de stempel naar je toe en veel plezier ermee!

zo de nieuwe werkweek is begonnen en dat worden 4 daagjes deze week ivm de herfstvakantie
fijne week allemaal!

Sunday 11 October 2009

BLOGCANDY








hello everybody
I have a blogcandy for you....the oven from Alota Stamps
what to do to win this stamp??
become a follower of my blog and leave a comment at this post...a winner will picked at 18th October
good luck!

hallo iedereen... ik heb een stempel weg te geven .....het oventje van Alota ...ik heb hem namelijk dubbel nu....en hoe is dat nu gekomen hoor ik jullie vragen.

meer dan een maand terug had ik deze stempel besteld bij Alota...kon hem nergens vinden in Nederland...ja had hem 1 keer gezien bij Scrapbookdepot maar toen ik hem wou bestellen was die al foetsie
maar al wat er kwam... geen stempel...ik aan de mail....de eigenaar van Alota was zoooo aardig en zou een nieuwe opsturen...je raadt het al de stempel kwam wel en de tweede ook...nu wou ik de tweede ook wel betalen...ik was weer eens te ongeduldig geweest dus mijn fout vond ik...maar nee hoor ik hoefde hem niet te betalen mocht hem weggeven...is dat nou niet een geweldige service!!

en wat is die leuk deze stempel....past ook super bij de nieuwste Magnoliaatjes...zelf heb ik hem gecombineerd met een nieuwe Belles 'n Whistles.

wat moet je doen om hem te winnen?
wordt volger van mijn blog als je dat nog niet bent en reageer op dit berichtje..dit kan tot 18 Oktober en dan gaan de namen in een hoge hoed en 1 van mijn zoons zal dan een naam uit de hoed toveren hihi
succes allemaal!!

Friday 9 October 2009

DT projectje HobbyVision















ik heb weer eens wat gemaakt voor HobbyVision...het is een projectje die staat op het blog van J&J cards .....vond dit projectje zo leuk om te maken samen met het papier van Magnolia en de nieuwste Magnoliastempeltjes van de herfstcollectie...ik heb er een soort uitnodigingskaartje van gemaakt voor een etentje
De afdrukjes zijn ingekleurd met copicmarkers
De tekststempeltjes en het klokje zijn van mezelf maar ook deze herfstcollectie heeft leuke bijpassende tekststempeltjes...heb ze uiteraard niet allemaal in mijn bezit...verder zijn alle materialen uit de winkel van HobbyVision.


Ook hebben ze morgen een demodag met allerlei leuke workshops waaronder ook het inkleuren met copicmarkers...dus als je niks te doen hebt ga daar dan eens een kijkje nemen!

fijne weekend allemaal!

Monday 5 October 2009

vintagedoosje











eindelijk heb ik mijn vintagedoosje op de foto gezet...had hem al een tijdje af maar ja dan nog foto's maken en daar ben ik nog weleens lui in.....het is een workshop van Jeanet op clubs geweest en echt heel leuk om te maken.

gisteren dus kennis gemaakt met het vriendinnetje van mijn zoon en het was erg gezellig...voor mij mag ze blijven hoor ....maar ja daar heb ik niks over te zeggen *LOL*
fijne week allemaal en bedankt weer voor het langskomen!

Friday 2 October 2009

een Magnoliaatje




even gewoon lekker aan de kleur geweest...die Magnoliaatjes zijn zo leuk om intekleuren...en dat kleuren is een heerlijke ontspanning...maar ja toen moest er ook nog een kaart mee gemaakt worden.....wat papiertjes bij elkaar gezocht en toen het kaartje in elkaar geflanst...niet te moeilijk doen vond ik...LOL..
dit weekend wordt er weinig gefreubeld...morgenavond en nacht heb ik dienst en zondag komt de vriendin van mijn zoon kennis maken...ja ja ze worden groot die kids van mij...de tijd gaat snel..te snel soms!
fijn weekend allemaal!