Tuesday 29 April 2008

foto swappen



ik zit een beetje in de lappenmand, al een paar dagen ben ik grieperig en voel me zo slap als een dweil, het wordt tijd dat de zomer er aan komt denk ik.
ik heb nog 2 fotoswappen te laten zien.
de eerste heb ik gemaakt voor Sheila en de 2e voor Marga, allebei van het scrapaddict for um.

Wednesday 23 April 2008

nog een kaartje


dit kaartje heb ik gemaakt met de sketch van het Scrapadict forum.
het stempeltje is een nieuwe van Magnolia en het papier komt uit de cardkit van April.
de tekststempel is van Daisy Bucket en zijn te koop bij www.hobbystempels.nl
bedankt weer voor het kijken.

Sunday 20 April 2008

update


even een update over mijn printer.
nou je geloofd het niet maar ik woensdag naar de fotozaak met mijn printer, de man van de fotozaak steekt de stekker in het stopcontact drukt op print en je raadt het al ......hij deed het gewoon, nou ja zeg, snapte er niks van! ook thuis deed die het gewoon.
Nou ja ik kan aan de print in elk geval!

intussen ook nog even aan de freubel geweest na een druk weekje met een nacht en avonddienst erin.
Het papier is van Bo Bummy en heeft even wat andere kleuren dan ik normaal altijd pak, maar is ook wel weer mooi.
Dar randje is een pons die ik even van een vriendin heb geleend, ik vind hem zooo leuk maar ja moet uit Amerika komen dus ik doe het wel even met lenen.
fijne zondag allemaal!

Monday 14 April 2008

nog eentje


met het papier uit de doe@kit en dit keer heb ik de sketch van Christa een kwartslag gedraaid.

Wilde ik afgelopen weekend met mijn fotoprinter aan de gang....... maar nee hoor hij deed het niet, hij wil het papier niet laden, dus woensdag maar weer terug naar de winkel, flink balen dus!

bedankt weer voor het kijken en een fijne week!

Friday 11 April 2008

doe@kit/ sketch Christa


Deze week heb ik de cardkit van Doe@ding binnen gekregen en die is super, heel fleurig papier en bijpassende cardstock en embellishment.
Daar moest natuurlijk wel direkt een kaart meegemaakt worden en Christa heeft een prachtige sketch gemaakt en zodoende is deze kaart eruit gerold
Bedankt voor de sketch Chris!
Het weekend staat weer voor de deur en ik wens jullie dan ook allemaal een heel fijn weekend!

Monday 7 April 2008

celebrate


afgelopen weekend was het weer een weekendje werken, maar deze week ben ik lekker vrij!
Ik wil deze week mijn nieuwe Bind It All uitproberen, hij zit namelijk nog steeds in de verpakking en dat is toch wel een beetje zonde!
en ik moet mijn nieuwe fotoprinter uitproberen, dat is zo'n kleine printer die alleen maar 10x15 uitprint en waarbij je ook kleine foto's kunt uitprinten. leuk voor mini boekjes.... dus nog genoeg te doen deze week!
Ik heb toch nog wel een kaartje gemaakt dit weekend en dat is er eentje geworden met mijn nieuwe Pandurostempels, ze zijn toch zooo lief, het papier is van Chatterbox.
bedankt weer voor het kijken en voor jullie lieve reacties!

Wednesday 2 April 2008

clubdag Tiets en Pay it forward




zaterdag had ik een clubdag bij Tiets en het was echt weer een dag met een gouden randje, maar de workshop had ik zoals altijd niet af, hihi veels te druk met beppen:P;)
Thuis heb ik hem afgemaakt en dit is het geworden.

Gisteren lag er een pakje met goodies (zie foto) in mijn brievenbus van Marlou van de Pay it forward, thanks Marlou! en nu is het mijn beurt om het voort te zetten en dat gaat als volgt:
de eerste die op dit berichtje reageert krijgt van mij een klein scrappakketje met oa afdrukjes van de leuke Pandurostempels, wat bloemetjes, lintjes..... maar die moet vervolgens op haar blog ook weer een klein scrappakketje weggeven en zo gaat het dus verder......dus als je zin hebt om mee te doen dan moet je dus als eerste reageren op dit berichtje;)