Monday 30 July 2007

Maryse Carrier



ik ben dit weekend eens even in mijn stempelbak gedoken en kwam de stempels van Maryse tegen, helemaal onderin en dat is toch wel een beetje jammer want ik vind ze nog steeds super!

Ik doe mee met een rak list van de club Scrap It en heb een kaart voor Erica gemaakt om haar te feliciteren met haar nieuwe baan, alleeen pieter post heeft hele lelijke ezelsoren aan de kaart gemaakt, daar baaaaaaal ik nu zo van, nou ja de bedoeling was goed moet je maar denken;)

ook de kerstversie meteen maar gemaakt;)

Sunday 29 July 2007

nog een card kit kaartje



met een eenvoudige lay out, ben er niet helemaal tevreden over, maar goed wil ze toch even laten zien.

pffff zijn jullie ook zo flauw van dit weer? ik hoop toch echt dat het weer volgende week gaat opknappen hoor, want dan heb ik vakantie en we gaan gewoon hier in Nederland een weekje weg en dan met deze regen heb je het wel gauw gehad ben ik bang:W

voor iedereen een fijne zondag!

Tuesday 24 July 2007

card kit



eindelijk had ik dit weekend eens tijd voor de Card Kit van Juli, het was een lekker produktief weekendje, in totaal heb ik 6 kaarten en een LO over snoep gemaakt, die is voor de CJ van het Dollies forum, maar kan ik nog niet laten zien omdat die eerst nog opgestuurd moet worden, als diegene hem heeft zal ik hem laten zien!

Maar eerst deze 2 kaarten, de rest komt later, dan heb ik nog iets achter de hand als ik weer eens helemaal geen tijd heb om te scrappen;)

Monday 23 July 2007

rocking girl

joepie ik kreeg de rocking girl blogger link van Marja, dank je wel Marja!!
nu moet ik dus 5 personen uitkiezen en zo de link doorgeven.
Erg moeilijjk want de meesten uit mijn favorieten hebben hem al of zijn al ergens genomineerd.
volgens mij hebben deze mensen uit mijn lijst hem nog niet:

art of card- *Ingrid*
freubels van Janneke- Janneke
marjaS scrapfun-Marja
scrapcreaties-Daan
scrappen en beppen-Jeanet

dus meiden kopieer de button en geef hem dan weer door aan 5 bloggers!

Saturday 21 July 2007

sweet



Deze 2 kaarten had ik al een tijdje geleden gemaakt en omdat ik op dit moment ontzettend veel moet werken kom ik haast niet aan kaarten maken toe, daarom plaats ik deze maar;)
Ook ben ik op dit moment bezig met kaarten maken voor Jenine van HobbyVision want eind Augustus is de knotsgekke kaarten en scrapbeurs in Zwolle en zij wou graag wat voorbeeldkaarten hebben met verschillende mallen en daar heb ik me nu dan maar op gestort;)
Op deze beurs help ik haar ook en ben dus te vinden achter de kraam van HobbyVision.
Ik ben eigenlijk wel benieuwd of er ook bezoekers van mijn blog naar deze beurs gaan, zou heeeeel leuk zijn om dan mekaar eens in het echt te zien!!

Dus laat even een berichtje achter als je gaat!

Sunday 15 July 2007

tasjes



ik heb 2 scraptasjes gemaakt, het zijn eigenlijk malletjes voor borduren, embossen en snijden maar dat doe ik maar heel weinig meer dus ik heb scrappapier gebruikt.

Ze zijn altijd wel leuk weg te geven met een klein kadootje of met geld erin.

Thursday 12 July 2007

twins



eindelijk kon ik deze stempel gebruiken, ik had hem al een tijdje liggen maar er werden maar geen kinderen geboren, en ja hoor eindelijk een geboorte maar dan wel meteen een TWEELING, tja ik wilde perse deze stempel gebruiken dus na lang denken is het dit geworden;) ik zag bij Inge dat ze bloemetjes bij de fasteners had gebruikt en dat vond ik zoo leuk! bedankt voor de inspiratie Inge! en natuurlijk ook maar weer de kerstversie gemaakt:D

Sunday 8 July 2007


deze kaart heb ik nog gauw even gemaakt van de Card Kit van Juni, de nieuwe Card Kit zal deze week wel in de bus vallen.
Weer iets om naar uit te kijken dus!!
Gisteren een heerlijk dagje geshopt bij Carla in Den Helder en er is weer heel wat papier in mijn mandje gevallen:P
Ook nog even met Tiets gesproken, kortom weer heel gezellig!
Vandaag ben ik weer verder gegaan met mijn boekje van de foto's die ik gemaakt heb op onze familiedag, duurt nog wel even voordat die klaar is hoor;);)

Wednesday 4 July 2007

hier is die dan!






Dit is de spread die ik gemaakt heb voor Wendy van het Dollsforum.
Haar boek heet scrapbookrecepten en ik heb haar het recept gegeven van het scraptasje.
Ze heeft hem vandaag gekregen en vindt hem gelukkig mooi.


Mijn volgende opdracht is snoep, ook niet echt makkelijk want ik heb geen foto's van snoep, dat wordt dus even googlen *LOL*
Ik krijg de smaak nu echt te pakken hoor, ook dit is erg leuk om te doen!

Monday 2 July 2007

even wat anders



ik doe mee met een mini CJ van het Dolls & Decorationsforum, dat is echt een heel leuk forum met hele leuke, lieve scrappers die echt supermooie dingen maken.
Ik heb als onderwerp mijn favoriete dier gekozen, dus elke maand krijg ik van iemand een spread met daarop haar favoriete dier.
Omdat ik scrappen met foto's nog niet echt vaak heb gedaan vind ik dit een behoorlijke uitdaging.


Dit is dus mijn favoriete dier, hihi onze kat dus.

Afgelopen maand heb ik een spread moeten maken voor iemand die scrapbookrecepten als onderwerp heeft, pffffff dat was best wel moeilijk zo voor de eerste keer, maar deze laat ik niet eerder zien dan wanneer zij hem binnen heeft! Hopelijk morgen want hij is vandaag op de bus gegaan;)