Thursday 31 May 2007

ton sur ton



Laatst had ik bij Jenine (HobbyVision) het papier van K & Company gekocht, het zijn een beetje ton sur ton kleurtjes en dat spreekt mij ook altijd aan.

Een stempeltje van Maryse Carrier past hier ook wel mooi bij vind ik.
De letters zijn van een Cuttlebug alfabet.

Van dezelfde lay out ook maar weer een kerstkaart gemaakt en dan ziet het er ineens heel anders uit! wat kan papier toch veel doen he;)

Saturday 26 May 2007

envelop kaart





Een paar weken geleden was ik bij Jenine van HobbyVision voor een freubeldagje.


Daar hebben we een envelop kaart gemaakt met het zwart wit papier van Doodlebug, de kerstkaart moest nog steeds gemaakt worden maar die is nu dan ook eindelijk klaar, gemaakt met Doodlebug papier maar dan de kerstserie.


Allemaal hele fijne pinksterdagen, het weer wordt niet al te best, maar wel om te freubelen;)

Sunday 20 May 2007

druk weekend



Ik ben dit weekend helemaal niet aan de freubel geweest, vandaag moest ik nog een halve dag werken en vanmiddag hadden we visite.

Gisteren ben ik nog op crematie geweest van een oud buurvrouwtje en daarna had ik helemaal geen zin, lees inspiratie, om nog iets te maken:W


Het eerste kaartje had ik al een tijdje klaar maar van dezelfde lay out kreeg ik maar geen kerstkaart naar mijn zin, wat ik ook toevoegde aan de kaart ik vond het niet mooi, dus is die wel heeeeel eenvoudig geworden;)

Nou ja toch maar even laten zien;)

Thursday 17 May 2007

Cardkit



ook ik ben bezig geweest met de Cardkit, hij is zoooo mooi!!

Ik heb even een foto gemaakt van het kaartje met belichting want anders zag je niet dat ik het gitaartje met glitter heb bewerkt.

Ook van deze layout maar weer een kerstkaart gemaakt!
En natuurlijk weer mijn Cuttlebug gebruikt.



Vandaag moet ik een half dagje werken en daarna ga ik even naar mijn ouders want die zijn vandaag 60 jaar getrouwd, de burgemeester en zijn vrouw komen ook dus de camera gaat mee!

Thursday 10 May 2007

mijn oude passie


ooo wat heb ik een drukke week deze week, elke dag ben ik tot nu toe op stap geweest, dus nog weinig gefreubeld;)

Maar ik had nog een kaart van vorige week liggen, jaaaaa jullie zien het goed ik heb een kaart gemaakt met een borduurtje, embossing en mijn grootste passie fairy's

Wat heb ik veel kaarten gemaakt met deze gevleugelde elfjes, ik vind ze nog steeds zoooo leuk, maar ja dat knippen is niet mijn favoriet, vandaar dat ik nu veel scrapkaarten maak!

Jullie gaan nog wel meer van die kaarten zien, want elke dinsdagavond heb ik een freubelavond bij Irene van Irmacreations, met een paar dames hebben we een knutselavond waarbij we alle technieken gaan gebruiken, dus wordt vervolgd;)

Monday 7 May 2007

clipboardkaart



bij een kaartencluppie hadden ze een workshop van een clipboardkaart, ik vond het wel een leuk idee en ben er mee aan de slag gegaan en dit is het resultaat.

Ik had nog wat papier over van de Card Kit van April, dat heb ik gebruikt en natuurlijk nog even weer een kerstversie ervan.


Omdat ik het afgelopen weekend heb moeten werken ben ik nu een weekje vrij, maar die zit ook al weer lekker vol geplant, dus of ik nog veel aan de freubel ga.......... we zullen zien;)

Wednesday 2 May 2007

Toch maar weer......



tja ik had nog wel zo een andere stempel willen gebruiken, maar dit papier leent zich zo mooi voor de Magnolia's, dus toch maar weer aan de Magnolia gegaan;)


Ik heb mezelf voorgenomem om van elke gewone kaart ook een kerst te maken, ik loop zo achter met mijn kerstkaarten en dit leek me wel een oplossing, dit idee komt van Erica, bedankt voor de tip hoor, het werkt echt!
Zowel de gewone als de kerst hebben dezelfde lay-out, de bovenste is weer met een papersalonblokje en de onderste is met het KI memories kerstpapier gemaakt!


Vandaag moet ik naar het ziekenhuis voor een MRI scan ( ik heb het erfelijk gen van borstkanker) en ik zie er als een berg tegenop, nu maar weer hopen dat de uitslag goed zal zijn, tis toch wel elke keer weer spannend!

Fijne dag allemaal!